Få dit anlægsarbejde til at fremstå elegant med stålkanter

Få dit anlægsarbejde til at fremstå elegant med stålkanter

Hvis du har en have, så kender du helt sikkert også til ønsket om, at din have skal se både ordnet og smuk ud.

Men hvis du samtidig også har en have med mange forskellige blomster og planter, så kan det hurtigt blive en uoverskuelig opgave at få det hele til at se pænt ud. Men det problem kan heldigvis nemt løses ved at lave nogle afgrænsninger.

De fleste ville nok ty til at grave nogle bede i haven, og det er også en god løsning. Men det er en endnu bedre løsning, hvis du vælger at lave et jernkant bed.

Stålkanter er en smuk afgræsning

Et jernkant bed er en afgrænsning i stål til afgrænsning i udsatte områder, som er både simpel og elegant. Det er en nem måde at dele din have op på, men uden at udtrykket bliver for voldsomt at se på.

Hvis du ikke er stødt på sådan et jernkant bed før, så er det typisk noget, som anlægges som en afgrænsning af blomsterbede og højbede. Men stålkanterne kan faktisk også bruges til at afgrænse nogle stier mellem forskellig typer af belægning i din have.

Stålkanter benyttes også ofte, hvis du har behov for at terrænsikre din have, og det bliver også benyttet i diverse klimatilpasningsprojekter, blandt andet når veje skal skybrudssikres.

Fås i mange forskellige farver og udformninger

Hvis du drømmer om at anlægge et jernkantbed, så findes der et hav af muligheder. De fås nemlig i mange forskellige farver, og stålkanterne kan både sættes op med spyd eller med såkaldte fødder.

For at vælge den helt rigtige farve og udformning må du derfor overveje, hvad der vil give bedst mening i lige præcis din have. Det mest brugte i anlægsarbejde er dog stålkanter med spyd.