Der skal både være styr på privat- og arbejdsliv, hvis man skal have det godt

Der skal både være styr på privat- og arbejdsliv, hvis man skal have det godt

Det er klart, at livet helt naturligt kommer til at gå op og ned, og noget af det vigtigste er også, hvordan man vælger at håndtere det, når man går igennem en svær tid. Det er for det meste et krav, at man både skal have det godt i det private og på sit arbejde, hvis det hele skal fungere. Det er trods alt to steder, man bruger meget af sin tid. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan gøre ved de eventuelle udfordringer, du har i privat- eller arbejdslivet.

 

Problemer i parforholdet?

Når man er i et parforhold med et andet menneske, så er det klart, at man ikke kan undgå, at der nogle gange vil opstå uenigheder. Men hvis man havner i en periode, hvor der bare ikke er noget, der går godt, så kan det godt være, at man har brug for lidt hjælp udefra. Det kan f.eks. være en fordel, så man kan få et perspektiv på tingene, der kommer lidt mere udefra, for det kan være svært at se neutralt på en situation, som man selv er emotionelt investeret i. Derfor kan parterapi være en rigtig god løsning for mange. Det kan være, at du skal finde parterapi Østerbro, hvis det er tæt på der, hvor du selv bor. Der er ingen skam i, at man har brug for lidt hjælp til at komme ud af sine problemer. Det ville være meget mere skamfuldt, hvis man ikke ville gøre noget ved det.

 

For mange opgaver på jobbet?

Det kan også være, at det er livet på arbejdet, der presser dig. Det kan f.eks. være, at du synes, du får mange flere opgaver, end du faktisk har tiden til at tage dig af. Det er altid en god idé, at man har en fagforening, når man har et arbejde. De kan nemlig hjælpe dig, hvis du f.eks. får nogle opgaver, der ikke er en del af kontrakten. Du kan naturligvis altid sørge for at tale med chefen om udfordringen, inden du gør noget andet.

 

Føler du dig ensom?

Man kan godt komme til at føle sig forkert, når man føler sig ensom. Men du skal vide, at du ikke er forkert på den, og du skal vide, at der er mange, der har det sådan. Hvis du føler dig ensom, så kan det være, at du skal prøve at række ud til nogle venner, som det er noget tid siden, du har set. Hvis du mangler venner, så findes der faktisk grupper, man kan melde sig ind i, hvor man kan møde andre, der har det på samme måde. Sådan er der mange, der har fået venner, og ensomhed er også et emne, der bliver mindre og mindre tabu. Det kan også være, at du skal tale med nogen om det, for det hjælper altid, når man ikke selv går inde med de ting, der går en på.