Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Zigns.dk – Strategi og indhold
titleName

Zigns.dk – Strategi og indhold

Zigns.dk er et online marketingbureau med fokus på strategi og indhold. Den digitale strategi fokuseres på det vigtige indhold. Zigns.dk guider dig til en digital strategi og skaber indhold med relevant tekst og grafik.

Tekstforfatning i høj kvalitet

Hos Zigns.dk kan du få hjælp til tekstforfatning. Har du eksempelvis brug for hjælp til SEO-tekster på hjemmesiden, korte, involverende tekster på de sociale medier, nyhedsbreve, salgsvenlige tekster, artikler, pressemeddelelser, korrekturlæsning eller omskrivning af tekster og manualer, så finder du hjælpen her. Zigns.dk skriver både tekster til tryk og tekster til internettet. Zigns.dk som tekstforfatter formår at gøre teksten læsevenlig og forståelig, skrive til målgruppen eller en persona samt skabe relation til læseren. Hertil skrives korrekt og bruges den rigtige grammatiske tegnsætning og typografi. Du får altså tekster i høj kvalitet hos Zigns.dk.

Digital strategi, der passer til din virksomhed og tilhørende målgruppe

Zigns.dk hjælper dig og din virksomhed med at lægge din digitale strategi. Der findes så mange sociale medier og platforme, men det vigtigste er, at du kun bruger de sociale medier og platforme, der er relevante for dig og dine produkter.

Zigns.dk arbejder både i InDesign og Photoshop, og tilbyder dig undervisning i disse programmer.

På hjemmesiden har du mulighed for at tilmelde dig et månedligt nyhedsbrev, hvor du kan få inspiration til nye online markedsføringstiltag. Her får du nyheder omkring online markedsføring, tips til content, grafikertricks og til online markedsføringsstrategien.

Adresse

Adresse:

Møllevej 4 5792 Årslev, Fyn

Telefon:
Web: