Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Zanzibar Højskolen

Zanzibar Højskolen

Zanzibar Højskolen er en dansk højskole i Tanzania. Højskolekulturen er almen kendt i det danske samfund, men det er måske ikke lige så mange, der ved, at den særlige blanding af læring, socialt samvær og uforglemmelige oplevelser kan opleves i tropiske omgivelser på Zanzibar Højskolen.

Højskolen på Zanzibar tilbyder:

  • Undervisning i fag som: selvindsigt, kulturforståelse, miljøkendskab og sport.
  • Mulighed for frivilligt arbejde – som underviser og gennem lege-, kultur- og sportsgrupper
  • Adventures: safari, hiking, bjergbestigning, dykning og (kite)surfing

Herigennem får eleverne mulighed for at opnå læring og tilegne sig viden på mange niveauer mens de nyder livet. Det store kulisseskifte, gennem natur og kultur, der er markant anderledes end det skandinaviske, danner rammerne om et sabbatår ud over det sædvanelige.

Zanzibar Højskolen tilbyder tre typer af ophold: højskolen-linjen, volontør-linjen og en sommerhøjskole. De to førstnævnte ophold strækker sig over fire måneder mens det sidste er på to uger. Især de længerevarende ophold giver unge mennesker muligheder for nogle solide livserfaringer, der er med til at forme deres selvbevidsthed og plads i verden. Dette sker gennem mødet med andre unge, der i løbet af sabbatåret ofte er i tvivl om uddannelse og job og trænger til nogle mindeværdige oplevelser i rygsækken. Læs mere om hvad du kan forvente med et sabbatår på højskolen her. Derudover virker mødet med afrikansk kultur horisontudvidende, hvilket ligeledes reflekterer tilbage på den danske tilværelse.

 

 

Adresse

Adresse:

Gothersgade 11

Telefon:

-