Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
X-tensions Aps
titleName

X-tensions Aps

X-tensions Aps designer originale designs ud af fortolkninger af stilikoner. Hos X-tensions Aps leger vi med den traditionelle forståelse af de ikoniske stilikoner, hvor vi med hjælp fra humor fremstiller vores egne originale plakater. Vores plakaters design skal anses som utraditionel humor der parodier på de klassiker danske stilikoner.

Særligt er originalerne ÆGGET, KOGLEN og SVANEN vores mest solgte designs. Ægget plakat er den helt originale fortolkning af den danske møbelklassiker ”ÆGGET” – designet og idéskabt af Charlotte Christiansen. Den nyskabte fortolkning har taget møblets titel til sig, og dermed tilført ’blomme til ægget’, hvilket har forvandlet den ikoniske cirkelformet stol til en orangegylden blomme som lunt ligger i dens skal. På samme måde har koglen plakat og svanen plakat også hvert deres originale design med møbelklassikeren som motiv.

De grafiske designs vil med sikkerhed pryde enhver væg i såvel stue, køkken eller entré lige såvel som i firmaets lokaler. Du kan med stolthed og storhede hænge disse design billeder op, der vil dekorativere et hvert rum med deres smukke, enkle og stilrene udtryk samt deres raffinerede grafiske detaljer.

Design plakater findes i mange forskellige udtryk og faconer, hos X-tensions Aps har vi med et snært af humor givet vores bud på en design plakat.

De originale designs og fortolkninger af silikonerne er udarbejdet af Charlotte Christiansen.

Mangler dit hjem eller firma disse stilfulde udtryk kan du besøge vores webshop ’x-tension.dk’ her. Derudover er du også meget velkommen til at kontakte os her.

Vi håber af høre fra dig!

Adresse

Adresse:

Skartvedvej 10 6091 Bjer

Kontakt firmaet