Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Weisio ApS
titleName

Weisio ApS

Hos Weisio ApS hjælper vi mellemstore og større virksomheder med deres digitale strategi. Vi hjælper med alle kerneområderne indenfor online marketing, så investeringen i markedsføringen på nettet forrentes på bedst mulig vis.

Vi arbejder til dagligt med nogle af landets største virksomheder, hvor vi med tæt dialog og kvalitetsbevidst eksekvering skaber online vækst for forretningerne. Vi arbejder med bla. Facebook annoncering, opsættelse af brands / virksomheder på Amazon, SEO (også kendt som søgemaskineoptimering), Google Ads (annoncering på Google) – LinkedIn annoncering (primært B2B markedet). Derudover varetager vi også den overordnede strategi for en lang række virksomheder hvor vi er med til at sætte dagsordenen for hvordan de får det maksimale ud af deres budgetter.

Samtidigt underviser vi også både på erhvervsskoler og internt, hos virksomheder, for at uddanne medarbejdere og kommende medarbejdere via studierne til at begå sig i den digitale verden. Få den måde opruster vi på forskellige fronter således at vi i Danmark står stærkere overfor fremtiden indenfor online markedsføring.

Adresse

Adresse:

Søndergade 44, 2 sal Att Nivou

Telefon:

-