Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Webbureau Flex Page ApS
titleName

Webbureau Flex Page ApS

Webbureau for dig som ønsker et velsmurt og velkørende setup, hvor du er kunde, fordi du selv har lyst til det, og ikke fordi du er tvunget til det.

Vi er et 100% selvforsynende webbureau med base i Aarhus og med over 20 års erfaring fra reklamebranchen i både on- og offline løsninger, og vi producerer vores løsning til dig fra bunden af, med dansk design og udvikling, så vi altid kan tilbyde dig en efterfølgende proaktiv og kompetent support.

Vi producerer hjemmesider, webshops og markedsføringsmaterialer i alle afskygninger, med vores primære fokus på startups, små- og mellemstore virksomheder.

Med en helt speciel Serviceaftale hos os, som bl.a. tilbyder hosting, fuld support, back-up og anti-hacking, sikrer du dig ekstra tryghed for en yderst velfungerende online løsning, uanset dine egne kompentencer indenfor drift og vedligehold af hjemmesider eller webshops. I daglig tale kalder vi selv vores Serviceaftale for “Danmarks billigste web-medarbejder”.

Ønsker du et webbureau, der interesserer sig ærligt for din on- og/eller offline forretning, som tager dig seriøst i en afslappet tone, og som både kan, og vil, rådgive dig og producere professionelle løsninger i tråd med din profil og dine ideer, så kan et opkald på tlf. 70 50 50 70 måske være den helt rigtige kombination for dig.

Kontakt os, og lad os høre om dine tanker og lære din forretning at kende.

Adresse

Adresse:

Tangen 6, 8200 Aarhus N

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

9-17

Tirsdag

9-17

Onsdag

9-17

Torsdag

9-17

Fredag

9-16

Lørdag

-

Søndag

-