Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
VVS Fittings
titleName

VVS Fittings

VVS Fittings er en af landets absolut førende inden for alt hvad der hedder VVS og el artikler. Det er shoppen, hvor du altid kan finde lige hvad du skal bruge inden for de pågældende områder. Det altoverskyggende mål hos VVS fittings er at lavere kvalitetsprodukter til fordelagtige priser. De vil være kundernes foretrukne valg, og det kommer gennem god service, gode priser, hurtig levering og det er VVS Fittings leveringsdygtige i.

Kontakter du VVS Fitting på email eller kontaktformular kan du derfor også forvente at få svar inden for få timer, og altid inden for 24 timer. Det er deres måde at sikre sig potentielle kunder også bliver glade kunder. Varerne sendes samme dag som bestillingen modtages, hvis de bestilles inden kl. 17.45 mandag til torsdag og inden 15.45 fredag. Bestiller du for mere end 1200 kroner er der gratis fragt.

Undersøger du virksomheden på Trustpilot vil du også se, at de udelukkende har fået positive tilbagemeldinger fra deres kunder, og har fem ud af fem stjerner.

 

 

Adresse

Adresse:

Ringivevej 95 7323 Give

Telefon: