Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
VVS-Eksperten
titleName

VVS-Eksperten

Billig VVS fra VVS-Eksperten

VVS-Eksperten er Danmarks førende leverandør af VVS artikler og komponenter til erhverv og private. Vi har både fysiske butikker rundt om i hele landet og en stor international online webshop – så du kan handle i vvs døgnet rundt.

VVS-Eksperten sælger alt indenfor køkkenarmatur, badeværelse, el artikler, belysning, tagrender og varmepumper. Hos VVS-Eksperten kan du altid få et godt tilbud. Uanset om du skal igang med et stort gør-det-selv projekt eller søger råd omkring vores produkter – så står vi altid parat til, at give vores kunder det bedste rådgivning og et godt råd med på vejen.

Funktionelle varmepump fra VVS-Eksperten

Det kan være en god ide at skifte til en energi rigtig varmpumpe hvis du ønsker at spare penge. Du kan faktisk spare op til 50 procent på din varmeregning. En varmpumpe virker sådan at, den udnytter omgivelserne i husets. Det betyder at pumpen trækker den varme der f.eks. er i luften udenfor eller jorden og overføre den til dine radiatorer eller varmen i gulvet.

Besøg vores webshop og få inspiration til de kommende gør-det-selv projekt. Har ud brug for råd kan du kontakt vores kunde support eller besøg en af vores mange butikker. Alle vores medarbejder er faglærte og eksperter i salg og køb af VVS produkter.

Adresse

Adresse:

Mimersvej 2 8722 Hedensted

Telefon: