Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
VildFest.dk

VildFest.dk

Hos Vildfest.dk finder du et kæmpe udvalg af alt til festen.

Vores sortiment består blandt andet af festhøjttalere, festivalhøjttalere, UV-maling og diskolys – men også festtilbehør generelt. Det er vigtigt for os, altid at tilbyde de nyeste og fedeste produkter på markedet, derfor opdateres de forskellige kategorier med jævne mellemrum. Du finder også andet lyd- og lystilbehør som for eksempel trådløse høretelefoner og røgmaskiner.

Som noget nyt kan du finde et kæmpe udvalg af tape, balloner, stempelvæske osv. som reagerer på ultraviolet lys. Det er meget populært til blandt andet rave fester. Kom ind og se hvad du kunne bruge til din næste fest!

Virksomheden holder til i Risskov og er 100% danskejet. Så uanset om du skal holde en lille fest for vennerne inde på væreslet eller den helt store fest i forsamlingshuset, så finder du her alt hvad du har brug for til netop dette og får ovenikøbet hurtig levering. Du har endda mulighed, for at komme og hente dine bestilte varer allerede efter en halv time i vores åbningstid. Derudover er du selvfølgeligt altid velkommen til at ringe til os på være telefon, for at få kompetent rådgivning af vores support team.

Se også hvor du kan finde genanvendelige sugerør af metal, som vil klinge godt sammen med vores UV-kopper for eksempel.

Adresse

Adresse:

norddigesvej 4

Telefon:

Åbningstider

Mandag

09:00 - 17:00

Tirsdag

09:00 - 17:00

Onsdag

09:00 - 17:00

Torsdag

09:00 - 17:00

Fredag

09:00 - 16:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket