Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Norstaff – Vikarer til dit behov
titleName

Norstaff – Vikarer til dit behov

Vi har hos Norstaff over 30 års erfaring med at levere vikarer, mandskab og rekruttering til vores kunder.

Både private og offentlige.
Vores specialer er mange, og vores mange års erfaring gør, at vi har løst utallige opgaver, hvor kun fantasien har sat grænser. Det betyder også at vores kunder trygt kan vælge os, da de ved vi ikke giver op før opgaven er løst.

Vi har 2 klare mål om at være:

  • en god arbejdsgiver for vores vikarer
  • en god partner for vores kunder

Begge dele når man via en vis erfaring– OG DEN HAR VI!

For nogle agerer vi ”brandslukning”, altså når tingene brænder lidt eller meget ”på”.
For andre kunder er vi indtænkt i deres personaleplanlægning, for på denne måde at effektivisere deres ”workforce” og få det bedste ud af deres fastansatte i parløb ved udvalgte vikarer.

Særligt vores store personalegruppe indenfor vores pædagog vikarer, som har erfaring indenfor autisme (ASF), senhjerneskader, PDA og meget andet, er det foretrukne valg hos vores kunder.
Der findes mange pædagogiske vikarbureauer, og vi adskiller os væsentligt, ved at fokusere på at ikke at være for store til at miste den nærhed og personlighed, som hele social og sundhedsområdet har behov for. Vi leverer simpelthen vores vikarer, som er suveræne “varme hænder”.

Vi agerer også rekrutteringsfirma for flere af vore kunder og er specialister i rekruttering af regnskabspersonale, kontormedarbejdere og specialister. Vi anvender ikke kun de almindelige rekrutteringsværktøjer, men i særlig grad mere utraditionelle værktøjer (i dansk sammenhæng).

Men lige meget hvor højt vi roser os selv, så kommer det vel alt i alt an på om DU synes vi lige er din kop te, og om prisen i sidste ende passer dig.

Der er i virkeligheden KUN EN VEJ til klarhed – og det er det berømte telefonopkald, som sker på branchens fedeste telefonnummer:

70 9090 70

Adresse

Adresse:

Vassingerødvej 89

Telefon:

Åbningstider

Mandag

09:00-17:00

Tirsdag

09:00-17:00

Onsdag

09:00-17:00

Torsdag

09:00-17:00

Fredag

09:00-17:00

Lørdag

-

Søndag

-

Vores vagttelefon er åben 24 timer i døgnet, hele året rundt i tilfælde af akutte situationer.