Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Tyent Danmark
titleName

Tyent Danmark

Mange danskere lever hver dag i deres liv med store kroniske smerter, som de ikke kan komme af med på trods af adskillige ture til lægen som har gjort alt hvad der står i hans magt. Når man står i sådan en situation, så kan det være svært at opretholde en høj moral, da man ikke føler at nogen kan hjælpe en. I sådan en situation så er der mange som er villige til at prøve alt, men i virkeligheden behøver man kun at prøve én ting nemlig basisk ioniseret vand fra Tyent Danmark.

Tyent Danmark er en virksomhed som importerer Tyents produkter til danskere, så vi også kan få gavn af dette mirakelvand, som amerikanere har haft gavn af i 15 år. Tyents formål er at skabe det sundeste vand i verden, hvilket de gør ved at fremstille de bedste vandioniserer.

For at opnå basisk ioniseret vand, skal vandet igennem en elektrolyseproces som foregår i Tyents ioniseringsmaskiner. Denne elektrolyseproces gør at vandet for en højere PH – værdi end normal neutral H2O. Basisk ioniseret vand opnår typisk en PH – værdi på 8.0 – 8.5 – 9.5.

Denne ionisering af vandet gør at vandet har op til 50% flere mineraler end før ioniseringen, og derudover så indeholder det ioniserede vand også store mængder antioxidanter, ilt og hydrogen. Det ioniserede vand har flere positive virkninger på dem som drikker det dagligt, og det kan fx virke smertelindrende for folk med kroniske smerter. Læs mere her om antioxidanternes positive effekt på kroppen.

Adresse

Adresse:

Snareved 2A 6200 Aabenraa

Telefon: