Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Trendbazaar
titleName

Trendbazaar

I hjertet af Danmark, i Ringe på Midtfyn finder man TrendBazaar et internationalt møbelhus på intet mindre end 5000m2, hvor du finder et kæmpe udvalg af kvalitetsmøbler fra nogle af de bedste designere. Du kan finde alt fra danske arkitekttegnede børnemøbler fra Hindevadgaard til verdens vel nok mest velkendte kontorstol AERON fra Herman Miller, der hvert år siden 2002 har vundet priser som værende den bedste kontorstol i verden. Med andre ord så finder du et bredt udvalg af forskellige møbler. Udover møbler forhandles også et stort udvalg af brugskunst, belysning og meget mere.

TrendBazaar blev stiftet tilbage i 1995 og har altså mere end 20 års erfaring i branchen, og denne store erfaring bruges til at finde de bedste møbler til de bedste priser. Det er også en erfaring der har gjort, at de ved hvor vigtig god og personlig betjening er, og man er altid i gode hænder, hvis man kommer ind i butikken.

Alt på webshoppen

Hvis man ikke lige bor i nærheden af midtfyn, eller bare bedre kan lige at købe sine ting online, er der naturligvis også rig mulighed for dette. På hjemmesiden Trendbazaar.dk kan man nemlig gå på opdagelse i hele sortimentet og i ro og mag sidder og lade sig forføre og inspirere af de smukke møbler.

På hjemmesiden finder du også en blog, hvor der er masser af inspiration til din boligindretning. Her kan du tips og tricks, de nyeste tendenser og meget mere. Så selvom du måske bare leder efter inspiration og ikke lige står og skal købe noget, er der dog grund til at besøge hjemmesiden.

 

Adresse

Adresse:

Bygmestervej 23 DK-5750 Ringe

Telefon: