Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
TotalAuto.dk

TotalAuto er en online platform, hvis eksistens er at være en fair samarbejdspartner for både bilejerne og autoværkstederne.

TotalAuto mener, at det er muligt at tilgodese begge parter. Vores platforms skal skabe gennemsigtighed i processerne for begge parter, og ledige værkstedstimer til økonomisk fordel for både bilejere, men også autoværkstederne, fordi de koster værkstederne mange penge. Mange værksteder vil hellere gå ned i timeløn og have begrænset fortjeneste, end slet ingen indtjening. Derudover kan nogle værksteder have et specialområder, som gør det muligt for dem at udføre opgaverne hurtigere end normeret tid.

TotalAuto vil i al sin enkelthed udnytte ledigheden på værkstederne til at få udført nøje udspecificerede opgaver til en lavere pris end normalt til bilejerens fordel. Det er vigtigt at forstå, at TotalAuto ikke presser værkstedets normale priser. Priserne er unikke her-og-nu-priser med begrænset tilgængelighed.

Platformen er nem at bruge. Det kræver blot, at du opretter den ønskede opgave på platformen sammen med en brugerprofil, og så vil platformen tage over og tilbyde opgaven til autoværkstederne, hvorefter du vil modtage din pris.

Adresse

Adresse:

-

Telefon: