Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Torp Gulve

Skal du have lagt trægulv?

Dit gulv er en af de vigtigste ting i dit hjem. Ud over at skulle kunne modstå de mange skridt, der hver dag bliver taget hen over det, har dit gulv også stor betydning for rummets samlede udtryk. Når det kommer til at vælge det rigtige gulv, handler det derfor i høj grad også om at vælge rigtigt i første gang.

Drømmer du om et smukt trægulv, er du bestemt ikke den eneste. Der er noget storslået og unikt over elegante trægulve. Det bløde trægulv og de naturlige nuancer kan stå i skarp kontrast til moderne og stilrent interiør, ligesom et elegant trægulv kan passe til den mere klassiske indretning.

Hos Torp Gulve har vi specialiseret os i at lægge de smukkeste trægulve. Vi anvender gulvplanker fra ædle Douglas træstammer, der kommer fra nøje udvalgte skove rundt omkring i Europa. Disse smukke planker fører skoven og naturen ind i dit hjem, og resultatet er altid i særklasse.

Elegante trægulve til ethvert hjem

Der findes næsten ikke et hjem, hvor et trægulv ikke passer ind. De solide planker kan formes og farves, så de matcher dine drømme for dit gulv. Måske du vil have et trægulv af lange, lyse brædder? Eller passer kortere, mørke brædder bedre ind i dit hus interiør? Eller hvad med et nærmest majestætisk sildebensparketgulv? Mulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for dit trægulvs udtryk.

Vi har mange års erfaring med at lægge trægulve, der komplimenterer din bolig. Vores træ er af den højeste kvalitet, hvorfor du altid er sikker på at få et trægulv af bedste kvalitet, der kan holde til det meste.

På mange måder er vores trægulve lidt ud over det sædvanlige. Vi skaber de smukke planker på eget savværk ud fra traditionelle håndværks metoder, og vi anvender kun bæredygtigt træ. Når du vælger et af væres trægulve, vælger du også et gulv, hvor træet kommer til sin fulde ret, og hvor der er tænkt over hver en detalje.

Lad os realisere dine drømme om trægulve

Går du med tankerne om at få lagt trægulv et eller flere steder i din bolig? Hos Torp Gulve står vi altid klar med rådgivning og vejledning i forbindelse med dit nye trægulv. Vi kommer gerne forbi og tager et kig på dit hus og dine gulve, og ud fra din boligs udtryk og dine behov kan vi sammen komme frem til den helt rigtige gulvløsning til dig.

Vores team består af passionerede og professionelle entusiaster, der sørger for, at dit nye trægulv kommer til at stå knivskarpt. Og uanset hvilket trægulv du vælger, er du sikker på at få et gulv i særklasse og af bedste kvalitet. På den måde kan du nyde godt af dit nye trægulv i mange år fremover.

Adresse

Adresse:

feldumvej 41 6100 haderslev

Telefon:

-

Email:

-