Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Tømrermester Hans Kirk
titleName

Tømrermester Hans Kirk

Professionel tømrermester i Århus og Randers

Med over 50 år i branchen som tømrermester, har vi her hos Tømrer og Snedkermester Hans Kirk hjulpet mange kunder i det østjyske. Vi løser alle former for tømreropgaver for private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i Århus og Randers området.
Vi bor i det østjyske, og arbejder både helt lokalt samt kommer rundt i Østjylland. Vi løser rigtig mange tømreropgaver for kunder i Randers og omegn – Vi er nemlig kendt for at kombinere stolte håndværkstraditioner med den seneste viden inden for vores fagområde. Derfor fornyer vi os hele tiden og følger med tidens krav og tendenser.

Vi har løst tømrermester opgaver i Randers gennem mange år

Gennem årene er det blevet til mange veludførte opgaver i Århus og Randers. Alt lige fra almene opgaver for private til store erhvervs eventyr. Vi siger stort set aldrig nej til en opgave, da vi arbejder med både stort som småt, det hele lavet i vores velkendte høje kvalitet. Og selvfølgelig til tiden!
I vores eget maskinsnedkeri fremstiller vi bl.a. vinduer, døre og trapper, så de passer perfekt til huset. Ikke nok med at målene er fuldkommen præcise, men der er også mulighed for du kan specialdesigne alt fra træsorten til valget af vinduesruden.

Vi løser også totalentrepriser i Randers og Århus

Ved større byggeprojekter koordinerer og samarbejder vi med et erfarent og indarbejdet team af samarbejdspartnere. Derfor kan vi udføre alle former for byggeprojekter uanset størrelse. Med mange års erfaring inden for både nybygningrenovering og totalentreprise kan du være sikker på at vi er en samarbejdspartner der er i stand til at løfte opgaven.

Uanset opgavens størrelse sikrer vi:

  • Fuld tilfredshed ved at gennemgå alle større byggearbejder med bygherren inden vi lukker projektet ned
  • God kommunikation gennem løbende statusopdateringer under hele byggeperioden til både kunden og internt til medarbejderne
  • Godt håndværk udført af fagudlærte medarbejdere og egenproduktion af mere specielle byggekomponenter på vores eget snedkerværksted
  • Fleksibilitet gennem størst mulig hensyntagen til kunden, så de oplever færrest gener under byggeriet
  • Tryghed gennem medlemskab af Dansk Byggaranti
  • Økonomisk sikkerhed! Vi er en velfunderet og solid virksomhed, der har eksisteret i over 54 år.
  • En alsidig tømrer, kendt for den gode kvalitet
  • Trofaste kunder og god kunde loyalitet, men bestemt også vores ansatte – vi har Sejer Olsen, som har modtaget Dronningens Belønnings medalje, for 50 års tro tjeneste i samme firma.

Med vores mange år i branchen, går du ikke forkert når du vælger at få udført din tømreropgave hos Tømrer- og snedkermester Hans Kirk.

Kontakt os og få et tilbud på din tømreropgave i Århus, Randers eller omegn!

Adresse

Adresse:

Bøsbrovej 102 8940 Randers SV

Telefon:

-

Email:

-