Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Tømrer med speciale i tilbygninger og renoveringer
titleName

Tømrer med speciale i tilbygninger og renoveringer

Går du med drømme om mere plads i hjemmet eller en komplet renovering af huset? Med tænker du at det er for besværligt og vil kræve for meget? Så står vi hos optimalt byg klar til at realisere dit byggeprojekt smertefrit og bekymringsfrit.

Med mere end 25 års erfaring inden for branchen og høj tilfredshed fra vores kunder, er vi kompetente til at kunne håndtere din tilbygning, ombygning eller renovering. Vi har udviklet også meget fra at være et tømrerfirma til at være specialister i at udføre totalentrepriser. Når vi udfører totalentrepriser, skal du ikke bekymre dig om at kontakte flere forskellige håndværkere til opgaven, vi står nemlig med alle de nødvendige faggrupper, så du kun har os som din primære kontaktperson.

Med os som din bygge partner kan du forvente service i særklasse, vi sørger altid for at imødekomme dine ønsker og holder tæt dialog så du kan være opdateret på hvert trin i processen.

Så har du et parcelhus, sommerhus eller tagrenovering som skal foretages, så kan du roligt kontakte os. Vi skræddersyer en pris efter at kigget på opgaven grundigt. Det sikrer dig at du får den helt rigtige pris med alle det nødvendige materialer.

Adresse

Adresse:

Bonderupvejen 2C, 3250 Gilleleje

Telefon: