Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Tobias Grotkjær Elmstrøm

Tobias Grotkjær Elmstrøm

Tobias Grotkjær Elmstrøm er født og opvokset i Horsens og bor i dag i Aarhus. Han er interesseret i samfundsforhold og af den grund valgt at stille op til Folketingsvalget for Moderaterne i Østjyllands Storkreds. Han er uddannet jurist og er i dag advokat. Han har opbygget et advokatfirma i Aarhus med 37 ansatte. 

Tobias Grotkjær Elmstrøm har gennem sit virke som advokat og iværksætter erfaret, at der er brug for mere virkelighedsnær og faglig viden på Christiansborg. Han stiller op som folketingskandidat for Lars Løkkes nystartede parti, Moderaterne, i Østjyllands Storkreds.  

Der er en række områder, som Tobias ønsker at sætte sit præg på. Der er tale om human udlændinge- og flygtningepolitik, retfærdig retspolitik, bedre rammer for iværksættere og innovation, bedre adgang til sundhed og mere frihed til uddannelsessystemet. 

Tobias har eks. gennem sit virke direkte kendskab til udlændinge- og flygtningepolitik. Vi ser at flere dansk-internationale par ikke har mulighed for at udleve deres kærlighed til hinanden her i Danmark. Det er svært at blive dansk statsborger.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-