Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Thyholm Murer – en nuanceret virksomhed

Thyholm Murer – en nuanceret virksomhed

I Thyholm er en af de største murer- og entrepenørvirksomhed i Jylland. Poul Erik Gravgaard stiftede virksomheden tilbage i 1981 sammen med sin hustru Lene. I 2013 skete et generationsskifte og sønnerne tog over. De driver i dag virksomheden Thyholm Murer A/S, der rummer over 60 ansatte. Arbejdspladsen er populær og det ses bla. i de forskellige jubilæer på henholdsvis 20, 25 og 30 år.

De beskæftiger sig med opgaver inden for kloak-, smede-, murer-, jord/beton og anlægsarbejde. Arbejdsområderne spænder fra total- og hovedentrepriser til fagentrepriser i stål, belægning, kloak, murer og jord.Lavenergi- og passivhuse har altid været en stor del af virksomhedens og tilbage i 2008, byggede Thyholm Murer verdens første fuldmurede hus i Vejle. Byggerierne foregår i 4 energiklasser:

  1. E2015 (standarder for år 2015)
  2. E2020 (standarder for år 2020)
  3. E2020+
  4. E2020+ Passiv (nyeste teknologier der reducerer energiforbruget bedst muligt)

Du kan læse meget mere om de forskellige energiklasser her.

Hvad enten det gælder familiehuse, erhvervsbyggeri, offentligt byggeri samt boligbyggeri, så har Thyholm mere end 37 års erfaring i branchen og de gør en dyd i at følge med tendenserne i branchen og optimere arbejdet, så kunden altid får det bedste resultat.

Adresse

Adresse:

Flovlevvej 6, 7790 Thyholm

Telefon: