Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
The praxis – psykoterapi og parterapi i København

The praxis – psykoterapi og parterapi i København

Der findes så mange forskellige grunde til at gå i terapi. Hvor nogen mennesker vælger at få behandling for nogle problemer, som nedsætter deres livskvalitet eller skaber andre begrænsninger for dem, og andre vælger at gå i terapi for at forebygge. Alle mennesker kan have svære tidspunkter her i livet, og derfor kan psykoterapi, afhjælpe disse.

Formålet med at gå i behandling i psykoterapi, er generelt at hjælpe klienten til at få mere frihed i sit liv. Der er mange måde til at dette kan ske, f.eks. ved indlæring af nye færdigheder eller aflæring af dårlige vaner eller gamle problematiske mønstre. Ved at få indsigt i de mekanismer som driver os mennesker, kan man på sigt lægge sygdommen bag sig.

Virksomheden tilbyder ligeledes parterapi, for personer i en fastlåst situation, som gerne vil udvikle parforholdet i en positiv retning. Hvert enkelt terapiforløb individuelt og der tages hånd om den enkelte situation. Det er forskelligt om man kun brug for et par konsultationer til at løse et aktuelt problem, om der er behov for et længere forløb.

The Praxis tilbyder psykoterapi og parterapi i København. Klinikken tilbyder i øjeblikket terapi og parterapi til halv pris, da klinikken drives af Vicky Volder, som er 3. års familie- og psykoterapeut studerende. Kontakt klinikken direkte via informationerne nedenfor.

Adresse

Adresse:

Amagertorv 14B, 4. sal, 1160 København K

Telefon: