Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
TestaViva
titleName

TestaViva

TestaViva er en online platform hvor du som privatperson, kan udforme og gemme vigtige juridiske dokumenter online. Om det er en ægtepagt eller et skilsmisseskøde du vil udforme, så har TestaViva det løsningen til dig. Har du problemer med at udfylde dine juridiske dokumenter, så hjælpe TestaVivas medarbejder selvfølgelig gerne!

Hos TestaViva er vi professionelle jurister, som står til rådighed for dig der har problemer med udformningen af dine juridiske dokumenter. Vi er specialister inden for mange juridiske områder, som eksempelvis udformningen af testamenter, samlejekontrakter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter, aftale om forhøjet børnebidrag, skilsmisseskøder, gavebrev, skøder til boliger, arveforskud, fuldmagt, ophævelse af særeje, glædspreve og mange andre juridiske dokumenter.

Vi har lavet en tjeneste hvor du selv kan udfylde og udforme netop de juridiske dokumenter, som du har behov for og gemme dem online. Det er ganske gratis at benytte sig af denne tjeneste, det eneste man skal er at oprette en bruger på vores hjemmeside. Har du derimod brug for rådgivning eller hjælp, så gør vi gerne det imod betaling med en gruppe yderst dygtige medarbejder.

Er du medlem af Arbejdernes Landsbank, så får du op til 5 timers gratis rådgivning i forbindelse med udfyldning af dine vigtige parpier.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere omkring vores juridiske service, så du velkommen til at ringe eller skrive på nedenstående oplysninger.

Adresse

Adresse:

Kigkurren 8D, 1tv, 2300 København S

Telefon: