Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Tennisjournalen.dk
titleName

Tennisjournalen.dk

Har du et stort ønske om at følge med i, hvad der sker i og omkring tennis? I så fald skal du finde et medie, der kun beskæftiger sig med tennis. På den måde er du sikker på, at du får alle nyheder med – og ikke kun de helt store nyheder.

Selvom tennis er en populær og udbredt sportsgren i Danmark, er der ikke mange medier, der kun har fokus på tennis. Det har de dog besluttet sig for at gøre op med hos Tennisjournalen.dk, som er et dansk medie, der udelukkende skriver om tennis.

Bliver opdateret mange gange om dagen

Der sker stort set altid noget, når det kommer til tennis. Netop derfor kan det også være svært at holde sig opdateret. Hos Tennisjournalen.dk har de forsøgt at gøre det nemt, hvorfor siden bliver opdateret med nyheder mange gange om dagen.

Det omfatter naturligvis alt fra interviews til kampreferater. Uanset hvad du leder efter i denne forbindelse, er du sikker på at kunne finde det på deres hjemmeside.

Hertil er det også værd at nævne, at der bliver skrevet nyheder om mange forskellige tennisspillere. Det omfatter alt fra danske Holger Rune over serbiske Novak Djokovic til spanske Carlos Alcaraz. Derfor kan du altid finde nyheder om dine foretrukne spiller.

Tennis er blevet en populær sport i Danmark

Man kan ikke komme udenom det faktum, at tennis i mange år har været en populær sport i Danmark. Der er rigtig mange, der spiller tennis, men endnu flere følger med på fjernsynet. Holger Runes store succes har dog kun fået endnu flere til at få øjnene op for sporten.

Derfor er der også flere, der er begyndt at have et ønske om at følge med i de seneste nyheder om sporten. Hvis det også er tilfældet for dit vedkommende, så skal du fremover besøge Tennisjournalen.dk, når du vil have dit ‘nyhedsfix’.

Adresse

Adresse:

Risskov

Telefon:

-