Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Tennberg – rengøringsfirma i København
titleName

Tennberg – rengøringsfirma i København

Specialister i mere specialiseret rengøring som rengøring af klinikker, institutioner og og andre erhvervsmål.

Tennberg er et rengøringsfirma beliggende i København, som arbejder ud fra et ganske enkelt slogan “Vi gør rent”. Det lyder naturligvis naturligt at et rengøringsfirma gør rent, men flere rengøringsfirmaer i København og Hovedstaden gør forsøger at skille sig ud, ved at tilbyde usædvanlige services, kvalitetsløfter og andet. Her vælger Tennberg at gå den anden vej, fordi at de mener at styrken ligger i at gøre tingene enkle.

Erhvervsrengøring i hele København

Virksomheden tilbyder de alle former for rengøring til stort set alle typer af kunder. Her tilbydes rengøring til private, der måske gerne vil gøre brug af håndværkerfradraget (servicefradraget), men særdeles også erhvervsrengøring til mere eller mindre alle typer og størrelser af virksomheder.

Derudover tilbyder de også lidt mere specialiseret rengøring som eksempelvis rengøring af klinikker, institutioner og ikke mindst rengøring efter håndværkere, der godt kan have en tendens til at rode lidt, og ikke altid er de bedste til at få ryddet op efter sig, når opgaven er afsluttet.

Adresse

Adresse:

Tennberg Rengøring ApS Høffdingsvej 36

Telefon: