Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Tennberg Rengøring
titleName

Tennberg Rengøring

Tennberg Rengøring gør rent – så enkelt kan det siges. Det ligger naturligvis også i navnet, men der er mere i det en det. Modsat mange andre rengøringsvirksomheder, der tilbyder en række tillægsydelser, så gør Tennberg Rengøring rent – og ikke andet. Virksomheden kan i år fejre sig 10 års jubilæum på markedet, og tilfredse kunder har gjort at der i dag serviceres mere end 200 erhvervskunder og 100 faste privatkunder plus et større antal hovedrengøringer i det københavnske. Denne udvikling kan kun ske, hvis kunderne er glade og tilfredse med det stykke arbejde, som der bliver leveret.

Der er flere af de største rengøringsvirksomheder, der udelukkende tilbyder erhvervsrengøring, men sådan er det ikke hos Tennberg, der også tilbyder privatrengøring, og faktisk kan klare mere eller mindre alle typer af opgaver, uanset hvor store eller små de måtte være. Der er mange private der godt kan lide trygheden i at det er et professionelt rengøringsfirma, der kommer og klare rengøringen da man på den måde er langt mere sikker, end hvis man hyrer en privat rengøringskone til at gøre det sort.

Man er sikker på at resultatet er i orden, at der er styr på forsikringerne, og desuden kan man bruge servicefradrag til at gøre udgiften lidt mindre, end den ellers ville være.

 

Adresse

Adresse:

Høffdingsvej 36 2500 Valby

Telefon: