Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Teleprisguide.dk
titleName

Teleprisguide.dk

Noget af det værste i denne verden er at skulle skabe overblik over et marked, hvor man ikke aner noget som helst om hverken produkter, services og firmaer. Særligt markedet for mobiltelefoner og mobilabonnementer er uoverskueligt, og meget svært at se igennem.

Over de seneste mange år, er der kommet mange nyudviklinger til det marked der udgør abonnementer til mobiltelefoner. Tidligere betalte man for de helt simple services. Man brugte sin telefon til at tale i, og derfor havde man taletid eller et fast defineret antal af minutter, som kunne bruges i løbet af en måned. Derudover kom SMS’er, som tidligere kostede op til 2 kr. per styk, men som i dag ofte er inkluderet og derfor gratis. Derudover er, med det mobil internet kommet datapakker til som produkt, og der er ofte inkluderet ubegrænset data, som så betales i en samlet pakkepris.

Men i dag er et mobilabonnement blevet til meget mere, som indeholder musiktjenester som Spotify, streamingtjenester som HBO Nordic, TV2 Play og mange andre. Disse indgår som unikke vinkler i pakkeløsninger, som så betales med en samlet pris. For eksempel, så har Telmore en pakkeløsning, som hedder Telmore Play. Her får du alt til mobilen, men også masser af underholdning i form af Telmore Musik, tv-pakker og blade og bøger. Sidste spørgsmål er så bare; hvordan oplever andre brugere Telmores kundeservice og kundetilfredshed ?

Og det er lige netop her, at Teleprisguide.dk kommer ind i billedet. Alle data om alle abonnementer er samlet ét sted, og du kan via deres smarte service tilpasse dine behov. Her finder du nemt det abonnement, du står og mangler, og du sparer mange penge ved at lade guiden vise dig, hvordan du får det bedste abonnement til lige netop dine behov. Der er ingen grund til at betale for noget, man ikke bruger.

 

Adresse

Adresse:

Amalienborg

Telefon:

-