Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Teleone

Teleone

Det er aldrig sjovt at tabe sin Iphone eller Ipad på gulvet, så den går i stykker. I nogle tilfælde fungere den stadigvæk, så man kan bruge den, og i andre tilfælde fungere den slet ikke bagefter. Men uanset hvad kan det dog godt betale sig at sende den til reparation, da det jo bestemt heller ikke er fedt at have en ødelagt mobiltelefon. Hvis man bor i Brønshøj eller i København kan man passende tage ned i Teleone med sin ødelagte mobiltelefon.

Teleone er et mobilværksted som udelukkende specialiserer sig i Iphones og Ipads, hvilket sikre, at kvaliteten af reparationen altid er i højsædet. Man vil altså ikke komme ud for en fejl som værkstedet ikke kender til, da de ved alt om Iphones og Ipads.

Når det kommer til selve reparationen af produktet, så bruger Teleone udelukkende AAA+ reservedele, da dette sikrer, at ens Iphone eller Ipad igen er god som ny. Desuden klarer værkstedet næsten alle slags reparationer lige fra ødelagte skærme til fugtskader, og de giver ikke op med det samme selvom skaden er slem.

Teleone forstår at det er en tillidserklæring at overlade sin Iphone eller Ipad til et værksted, da man jo kan have mange private billeder og informationer på telefonen. Derfor understreger Teleone, at alt ens data er i sikre hænder, imens ens Iphone eller Ipad bliver fixet.

Adresse

Adresse:

Frederikssundsvej 301 2700 Brønshøj

Telefon:
Web: