Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Madonkel.dk
titleName

Madonkel.dk

Madonkel.dk er en side for catering i Danmark. Formålet er at skabe et overblik på catering i Danmark og giver anbefalinger lokalt, men også samler oversigter på f.eks. tapas ud af huset. På siden kan du med høj sandsynlighed finde en masse gode forslag.

På siden finder du også mange andre bud og priser på sider du måske ikke kendte i forvejen. De mange anbefalinger lokalt rækker fra 4-19 bud og dækker det meste af landet. Derfor om du så kommer fra Aalborg, København eller Roskilde. Så er besværet gjort og du kan finde noget som passer til den enkeltes behov.

Siden startede i begyndelsen af 2018 og har gennem det første år rundet over 1000 besøgende månedligt, som forhåbentlig alle er kommet lidt tættere på valget af deres catering til fest eller begivenhed.

Stort udvalg af catering

Du kan også hos Wecater finde catering, du får nemlig her muligheden for nemt at finde og købe hos lokale leverandører. Siden er brugervenlig og i et samarbejde med madonkel.dk hjælpes folk interesserede i mad ud af huset på vej med opgaven omkring at finde mad, der passer til deres behov.

De forskellige køkkener på siden gør at du som kunde, har rig mulighed for at vælge og vrage i mulighederne og finde præcis den leverandør, der passer jeres behov. De mange muligheder vokser løbende og forhåbentlig er det med til at give dig muligheden for at finde præcis det der passer til jeres selskab.

Det kan til tider være uoverskueligt at finde frem til den rette mad, især hvis selskabet er stort, kan det også være en stor investering. Derfor er det vigtig man får et overblik på de muligheder der findes, før man tager en beslutning.

Derfor er vores klare anbefaling at du både besøger madonkel og får gode lokale overblik, men samtidig og wecater.dk da du med sikkerhed får nogle gode bud på hvad der kunne være jeres mad ud af huset til næste begivenhed.

Håber meget du har fået inspiration og mange madglade hilsner fra din,

Mad Onkel

Adresse

Adresse:

Frankrigshusene 14

Telefon:

-