Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Tandklinikken i Samsøgade
titleName

Tandklinikken i Samsøgade

Tandklinikken Samsøgade er en tandklinik beliggende i øgadekvarteret i hjertet af Aalborg. Hos Tandklinikken Samsøgade tager vi os tid til at lytte til dig og dine behov. Vi lægger vægt på empati og forståelse, og når det kommer til vores patienter, går vi ikke på kompromis. Vi ønsker, at du har lyst til at vende tilbage, når behovet opstår. Derfor laver vi ved dit første besøg en grundig undersøgelse, hvor de forskellige behandlingsmuligheder tales igennem ud fra en grundig diagnostik. Alle dine resultater og oplysninger bliver naturligvis gemt, så vi allerede har et godt indblik i din situation, når behovet for en tandlæge opstår igen.

Vores tandklinik skal være for alle, og derfor fører vi yderst konkurrencedygtige priser. Vi udleverer derudover altid et skriftligt overslag på behandlinger der overstiger 2500. Ønsker du også et overslag på mindre behandlinger, tilbyder vi naturligvis også det. Hos Tandklinikken Samsøgade får du som studerende også studierabat, så du ikke føler at hele SU’en skal gå til tandlægeregningen. Som studerende får du 50% rabat på bedøvelser og 10% rabat på alle frie ydelser.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid er du velkommen til at ringe eller skrive. Du er også altid velkommen til at kigge forbi klinikken på Samsøgade.

Adresse

Adresse:

Samsøgade 22, 1.th

Telefon:

Åbningstider

Mandag

08:00-17:00

Tirsdag

08:00-17:00

Onsdag

08:00-12:30

Torsdag

08:00-15:30

Fredag

08:00-15:00

Lørdag

-

Søndag

-