Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
TANDKLINIK V/NATALIA IRINA LYHNE BÆK
titleName

TANDKLINIK V/NATALIA IRINA LYHNE BÆK

Velkommen hos Tandklinik v/Natalia Irina Lyhne Bæk

Leder du efter en alsidig tandlæge i Fredensborg? Hos Tandklinik v/Natalia Irina Lyhne Bæk udfører de lokalområdets mest overbevisende ydelse. Virksomheden har tidligere ligeledes taget imod mange patienter fra Sjælland. Alle beskriver en grundig service, der er ganske enestående og bidrager til en utrolig flot tilfredshed blandt patienterne.

Få tandbehandling i særklasse for alle

Virksomhedens mange års erfaring i dette arbejdsområde gør blandt andet, at de kan udføre ydelser i en kvalitet, der afspejler den bedste i branchen. Firmaet leverer bl.a. serviceydelser som følgende:

  • Cariesbehandling
  • Rodbehandling
  • Implantater
  • Tandkroner
  • Tandbroer
  • Invisalign

Søger du grundig rådgivning, stiller tandlægen medarbejderstab naturligvis deres lange erfaring som tandlæger til rådighed for dig i form af kyndig vejledning. Denne indsigt bidrager til, at du som kunde forlader dem med et resultat, som opfylder dine krav.

Ring til byens og områdets tandlæge i dag

Ønsker du at høre nærmere angående Tandklinik v/Natalia Irina Lyhne Bæk, er du velkommen til at ringe på 48 48 11 22. Du kan endvidere skrive en e-mail til info@tandklinik-lyhne.dk eller klikke ind på firmaets web-side ved at klikke på http://tandklinik-lyhne.dk/. Firmaets patienter kan ligeledes regne med en fremseende samt kompetent service fra selskabet, som er kendte for at være særdeles kundevenlige.

Tandklinik v/Natalia Irina Lyhne Bæk har også lørdagsåbent samt tilbyder studierabat.

Kortlink: https://bit.ly/2BTwvg4

Adresse

Adresse:

Jernbanegade 7, 3480 Fredensborg

Telefon:
Email:

-