Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Substantia
titleName

Substantia

Substantia er Danmarks nye kommunikationsbureau.

Vi forstår virksomheders forretning, lederes handlerum, organisationers drivkraft, mediernes logik og samfundets politiske processer. Vi kommer selv med dyb erfaring fra de brancher, vi arbejder i, fordi vi har den indstilling, at vi skal forstå substansen, før vi kan bidrage med en reel værdiskabelse. Som kommunikationsfolk kan vi sproget, formgivningen, dialogen med medier og interessenter – dét er vores kernefaglighed. Værdiskabelsen sker, når vi bliver bindeled mellem aktører, eksperter og beslutningstagere.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til Substantia, eller hvis du er i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed i henhold til PR, PA, krisehåndtering eller strategisk rådgivning.

Substantia er en del af et tæt, nordisk bureausamarbejde med Hallvarsson & Halvarson i Stockholm og Kruse-Larsen i Norge, hvor vi i fællesskab løser nordiske Public Affairs- og PR-opgaver for vores kunder. 

Substantia er en del af det globale PA og PR-netværk ICCO, der har medlemmer i 60 lande, og som i tætte relationer gør det muligt at løse opgaver over hele verden. 

Adresse

Adresse:

Dampfærgevej 2