Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Studio mini shop

Studio mini shop

OM STUDIO MINI

Jeg har, så længe jeg kan huske, altid været på udkig efter smukke ting: Ting, der havde en historie, en sjov form eller en smuk farve, der fangede mit øje.

Jeg er stadig på udkig, men nu med et formål: Jeg ønsker at samle de mest fantastiske møbler, interiør, legetøj og tøj til børn – produceret af de bedste producenter rundt omkring i hele verden – i en inspirerende, let-tilgængelig online shop.

Her finder du et nøje udvalg af produkter til babyer, børn, større børn og teenagere. Produkter, der er smukt designede, omhyggeligt udformede og fremstillet af materialer i højeste kvalitet. Nye brands, nye produkter og nye kategorier tilføjes løbende.

Vores mål er at inspirere og overraske, og at gøre alle de mange valg mere overskuelige. Vi ønsker at hjælpe jer med nemt at finde præcis de børnemøbler, interiør, legetæj og tøj, som dækker jeres behov – og som samtidigt også er “kind to your eyes”.

Vi har kontor og showroom i Taarbæk nord for København, og fra vores lager i Herfølge sender vi varer rundt i hele Danmark og resten af Europa. Kontakt os venligst for en fragtpris, hvis du ønsker at handle fra et land udenfor Europa.

Tak, fordi du kigger forbi!

Adresse

Adresse:

Skovvej 8c

Telefon:

-

Email:

-