Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Studido

Studido – sjov og lærerig lektiehjælp til børn og unge

 

studido.com er dit online samlingspunkt for læring og tutoring. I det 21. århundrede er billedet på læring ikke en skoletaske med et nikotingult matematikhæfte. Som 0. klasse-elev er man allerede ferm med smartphones, tablets og bærbare computere, det ved Studido alt om.

Hvis man vil være aktuel, skal man figurere i News Feeds på Youtube, Facebook og Instagram. Det stiller krav til læring, som nu skal være tilgængeligt på en ny måde og i en ny form. Studido.com tænker øvelsesopgaver, spil og tutoring på en ny måde. Med studido.com behøver du kun at pakke fisketang og tablet til weekendturen, og så kan du holde weekend hvor som helst med din egen personlige tutor i lommen. Selv hvis der skal spilles spil på computer eller tablet, har Studido en løsning. Hvorfor ikke kombinere en lian-svingende abe på jagt efter sin banen med integrerede dansk- og matematikfaglige spørgsmål? Eller hvad med vores Ninja Runner-spil, som handler om at hoppe over forhindringer og indsamle fleste mulige diamanter? Læs mere på vores Facebookside eller følg os på LinkedIn.

For 199 kroner om måneden har du adgang til 10 tutoring-sessioner og massevis af spil og øvelsesopgaver. Du kan nemt starte de første 14 dage til 0 kroner, så du kan se hvordan det virker. Har I flere børn? Det koster nemlig ikke ekstra. Du logger blot ind med dit forældre-login og opretter alle børn i husstanden i dine indstillinger. Hvis du har 2 børn, kan man med andre ord sige, at du betaler 99,5 kroner per barn.

Hvordan startede Studido?

Vi skabte studido.com fordi vi kravlede på væggene som små og ikke havde adgang til læring, når motivationen var størst. Skolesystemet var ganske enkelt ikke tilpasset individet, nej faktisk skulle man som elev tilpasse sig skolens rutiner. Når mor og far skulle afhente på skolen efter frokost, kastede lærerne blot blikket de nærmeste loftsbrædder, og der hang man så som en anden julenisse fuld af krudt. Leg og læring har potentiale til at smelte meget mere sammen, og dermed blev studido.com skabt. Studido vil være den foretrukne læringsplatform for elever, når de søger et supplement til lektiehjælpen. Studido vil være mødestedet for spiludviklere, der kan kombinere leg og læring. Vi vil være mødestedet for elever, der deler deres øvelsesopgaver. Vi vil være mødestedet for seriøs tutoring mellem elever. Alt i én pakke. Nemt. Enkelt.

Adresse

Adresse:

knabrostræde 3

Telefon:
Web:

Åbningstider

Mandag

09-16

Tirsdag

09-16

Onsdag

09-16

Torsdag

09-16

Fredag

09-16

Lørdag

-

Søndag

-