Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Street of Fashion
titleName

Street of Fashion

Street of Fashion er en dansk webshop, der forhandler et stort udvalg af modetøj til kvinder, der er vilde med stil og gerne vil have moderigtigt og lækkert tøj, uden at skulle betale overpris for det. På shoppen finder du især et kæmpe udvalg af kjoler i alle afskygninger. Du finder eksempelvis et meget bredt sortiment af blondekjoler, festkjoler, sommerkjoler, lange kjoler, korte kjoler – kort sagt alle former for kjoler.

Hvis man vælger at oprette sig som medlem på Street of Fashion får man desuden en række fordele. Man kan eksempelvis oprette ønskelister og så får man naturligvis ikke mindst adgang til VIP rabatkoder, medlemskonkurrencer og meget andet.

Folkene bag hjemmesiden køber ikke bare tilfældige styles ind til shoppen, alt hvad du kan finde er nemlig håndplukket ud fra de seneste internationale modetendenser. De laver specielle aftale med internationale leverandører, hvilket betyder, at de kan tilbyde deres produkter til priser, der er meget konkurrencedygtige og ofte langt under konkrurenterne.

Har du brug for hjælp til størrelse eller lignende, er du altid velkommen til at sende en mail, så får du svar inden for 24 timer. Når du har bestilt dine varer, vil du naturligvis gerne have dem så hurtigt som muligt, og det får du, hvis du handler hos Street of Fashion. Der er nemlig levering inden for 1-2 hverdage og bestiller du for mere end 500 kroner er leveringen desuden gratis.

Adresse

Adresse:

Toldbodgade 6 5000, Odense C

Telefon:

-