Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Spil-Aps
titleName

Spil-Aps

Spil-Aps er en dansk virksomhed, der sælger et kæmpe udvalg af spil i mange forskellige former for afskygninger. Du finder eksempelvis et stort udvalg af bordfodboldborde (se mere her), bordtennisborde (se dem her) og meget meget andet. Du finder hele udvalget på webshoppen, og en stor del af sortimentet kan også ses i deres showrooms i henholdsvis Rødovre og Silkeborg.

Virksomheden blev stiftet tilbage i 1997 og har altså mere end 20 års erfaring på markedet. I begyndelsen var det i små lokaler i København, men ambitionerne har været store, og udviklingen har fulgt med. Fra de små lokaler i det centrale København, flyttede de ud til Rødovre, hvor der var mere plads til armbevægelser og siden er både lager og showroom blevet udvidet af flere gange. I dag er showroomet på mere end 400 m2 og et lager på omkring 1000 m2.

Hos Spil-Aps sælger de både egenproduktioner af pool-billardborde, ligesom de er distributør og argentur for flere af af de store producenter af borde. Det hele startede i sin tid med netop billiardborde, poolborde og udstyr til dette, men siden er porteføljen altså blevet udvidet betragteligt er tæller efterhånden alle former for bordspil og meget mere.

Udover alt hvad du kan købe på shoppen er der også en stor sektion for udlejning. Det kan eksempelvis være, at du skal bruge et airhockey bord eller en jukebox til en stor fødselsdag, og her kan du altså også finde det, du skal bruge hos Spil-Aps.

 

Adresse

Adresse:

Tørringvej 3 DK-2610 Rødovre

Telefon: