Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
soundstorexl.com
titleName

soundstorexl.com

En webshop der går op i service, da de prismatcher aller priser i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Så du kan shoppe udstyr på en dansk webshop til udenlandske priser. Derudover har de kompetent kundeservice som er klar med assistance på telefon og e-mail alle hverdage mellem 9:00 og 17:00 (fredag kl. 16:00)
Det er vigtigt for dem, at du får det rigtige udstyr og at det fungerer. Derfor yder de en ekstra god service og support både før og efter dit køb. Alt udstyr købt hos SoundStoreXL.com er naturligvis dækket af dansk garanti og returret.

De går meget op i at du også får mest ud af de produkter du køber hos dem. Derfor tilbyder de at guide dig til at få opstillet dit lydudstyr ordentligt.

typer vare

SoundstoreXL.com er den største danskejede forhandler af professionelt lydudstyr, lysudstyr, sceneudstyr, studieudstyr og DJ udstyr.
Så om du står og mangler diskoteks lys til dit transportable diskotek eller om du har planer om at lave de eget lydstudie i stuen, som producer eller DJ, så har de udstyret til dig.
Så om du er professionel eller bare en der har dj eller musik som hobby så har de udstyret til dig.

Positiv respons

Folk er glade for SoundstoreXL, og de har derfor en score på 5 ud af 5 stjerner på trust pilot, på næsten 200 anmeldelser. Generelt kommentere folk at det er gode priser, god service og hurtigt levering. Så man må sige at de lever op til deres vision.

Adresse

Adresse:

-

Telefon: