Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Skov Rejser
titleName

Skov Rejser

Skov Rejser er en dansk rejsearrangør, ikke at forveksle med et rejseselskab eller rejsebureau. Hos Skov Rejser kan man finde rejser som udbydes af tyske rejseselskaber, hvor du kan finde billige rejser til priser der er langt under de danske. Man køber altså rejsen af den tyske arrangør, men det hele bliver formidlet på dansk, hvilket gør det lettere for de fleste at bestille via siden. Skov Rejser er altså et moderne dansk markedsføringsbureau for tyske rejsebureauer.

Hvorfor rejse fra Tyskland?

Det kan lyde besværligt at rejse fra en tysk lufthavn fremfor en dansk, og der er da typisk også lidt længere til den, alt efter hvor i landet man bor, men besparelsen gør det turen værd. Det er nemlig ikke unormalt at kunne spare helt op til 40% på rejser fra Tyskland i forhold til de danske priser.

Det tyske markedet er naturligvis meget større end det danske, hvilket også betyder at de tyske rejseselskaber har nogle helt andre stordriftsfordele, de kan drage nytte af, og disse fordele kommer da danske kunder til gode, hvis de bestiller via Skov Rejser.

En anden stor fordel ved at bestille fra Tyskland, er at der ikke er de samme voldsomme prisstigninger i højsæsonen, som det er tilfældet her i landet, hvor en rejse sagtens kan være 100% eller dyrere i industriferien end uden for. Den tyske industriferie er mere spredt ud og er ikke så koncentreret omkring 3 uger, hvilket betyder at du kan komme af sted til langt mere menneskelige priser, hvis du er villig til at tage til Hamborg og flyve fra i stedet for en af de store danske lufthavne.

Adresse

Adresse:

Åløkke Allé 5, 5000 ODENSE C

Telefon: