Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Skorens.dk
titleName

Skorens.dk

Skorens.dk er en virksomhed i Højbjerg, som sælger rens og pleje til sko.

Vi har et bredt udvalg af produkter til sko, som blandt andet skotræ til at holde skoens form, sådan at den forbliver pæn og skosværte til dine gamle lædersko, som kunne trænge til at blive shinet op.

Vi har også et stort udvalg af mere klassiske produtker som en normal sæbe og rens til dine sneakers. For eksempel vores populære cleaning foam, som er en universal rensesæbe til alle slags sko. Så uanset om du står med et par sneakers eller lædersko er cleaning foam noget for dig.

Som sagt har vi også et bredt udvalg af produkter til lædersko. Det kan nemlig være svært at holde sine gamle og dyre lædersko eller -støvler helt rene og pæne. Derfor kan du hos Skorens både fine renseprodukter til at holde dem rene, men også plejeprodutker, som kan få dine sko til at skinne.

Hos os finder du også imprægneringsprodukter. Det er nemlig utroligt vigtigt efter man renser sine sko, at sørge for de ikke bliver beskidte igen. En imprægnering fungerer nemlig ved, at du bruger den efter du har rengjort skoen. Den danner så et usynligt lag over skoen, som gør at den ikke bliver så let beskidt igen. Sådan sparer du dig dermed for, at skulle rense skoen hele tiden.

Når man har en rensesæbe skal man selvfølgelig også bruge en skobørste. Derfor har vi også et bredt udvalgt af børster til sko. Du finder både ruskindsbørster og helt normale børster. Priserne på børsterne varierer også sådan at du både kan finde en relativt billig all-round børste, men også en mere specialiseret børste til ruskind eller nubuck.

Er du i tvivl om hvad du skal bruge til dine sko vil vi rigtigt gerne hjælpe dig. Du kan nemlig altid kontakte os på mail, chat eller telefon hvis du har spørgsmål. Så hjælper vi dig på bedste vis igennem vores produkter.

Adresse

Adresse:

Højbjerg

Telefon:

-

Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

Døgnåben

Tirsdag

Døgnåben

Onsdag

Døgnåben

Torsdag

Døgnåben

Fredag

Døgnåben

Lørdag

Døgnåben

Søndag

Døgnåben