Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Skiltex – Messeudstyr og meget mere
titleName

Skiltex – Messeudstyr og meget mere

Virksomheden Skiltex henvender sig til b2b markedet, og sælger alt inden for markedsføringsmaterialer i form af de klassiske A skilte, brochureholder eller lignende. Skiltex er beliggende i Rødovre, og er Danmarks førende inden for skilte, messeudstyr og display. Uanset om du repræsenterer en kæmpe virksomhed, der skal på de største messer med en masse udstyr, eller du har en lille butik der har brug for noget materiale med virksomhedens logo, er det Skiltex du skal have fat i.

Virksomheden har mere end 10 års erfaring inden for området, og  har været med til at lever forskellige løsninger til næsten 100 kommuner, samt en lang række af landets største virksomheder. Mange af Skiltex kunder kommer igen, fordi de ved at uanset hvad de skal bruge, så kan de finde det hos Skiltex, og samtidig til de helt rigtige priser.

Udover at være en erfaren spiller på markedet, er der mange andre fordele ved at handlehos Skiltex. Du er sikker på at kvaliteten altid er helt i top, og udvalget er blandt de største i landet. På deres hjemmeside er der mere end 1400 forskellige produkter at vælge imellem, hvilket gør virksomheden til en af Danmarks største udbyder inden for markedsføringsmateriale.

Er du i tvivl om hvilken løsning, der er den bedste til jer og jeres virksomhed, eller hvilke muligheder der er indenfor markedsføringsmateriale, kan du altid tage kontakt til Skiltex’ hotline, som sidder klar til at hjælpe dig igennem processen. Skal du have produkter uden tryk, afsendes de samme dag, og specialbestillinger afsendes inden for få dage og bestiller du for mere end 1500 kroner er leveringen gratis.

Adresse

Adresse:

Glerupvej 7C 2610 Rødovre

Telefon: