Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Skiin.dk
titleName

Skiin.dk

Hos os finder du et stort udvalg af hudpleje, makeup og skønhedsprodukter. Vores produkter favner bredt indenfor skønhedspleje. Vi udvælger nøje vores produkter, så de passer bedst på dig og din hud. Vores makeup produkter er derfor 100% hudvenlige og gennemtestet.

Hvorfor handle hos os?
Skiin.dk er en lille familiejet webshop lavet af mor, søn og svigerdatter. Webshoppen blev lanceret i august 2018, med et mål om at tilbyde jer de bedste produkter indenfor hudpleje, makeup og skønhed. Vi er ikke nødvendigvis de billigeste, men vi sørger for at leverer den bedst mulige oplevelse til dig. Vi er 100% dansk iværksætteri med en brændende passion for det vi laver. Vi danser en lille dans hver gang, der tikker en ordre ind. Hver ordre er en sejr for os.

Her får du de gode grunde til at handle os hos:
– Støt lokalt dansk iværksætteri
– Webshoppen er ejet af mor og søn
– Lille webshop med fokus på dig
– Nærværende kundeservice
– Gratis fragt ved køb for 399 kr.10% rabat ved køb for 1000 kr.

Hos Skiin.dk bestræber vi os altid på at leverer den bedste oplevelse til dig, som kunde. Vores mange 5/5 stjernet anmedelser på Trustpilot og tusindvis af trofaste følgere på de sociale medier, tager vi som et udtryk for at vi gør noget rigtigt. Vi ønsker som sådan ikke at konkurrer på pris og udvalg indenfor hudpleje og makeup. Men på kvaliteten af vores produkter og den nærværende kundeoplevelse. Alle vores hudpleje og makuep produkter er testet af os selv, for at sikre at du får de bedste produkter, den bedste service og den bedste handel hos os. Vi har et stort udvalg indenfor hudpleje, makeup, parfume og hårprodukter til kvinder.

Stort udvalg af hudpleje, makeup, parfume og hårprodukter
Vi har unikt og stort udvalg med flere gode danske brands, sammen med nogle unikke og banebrydende internationale mærker. Vores sammensætning af skønhedsprodukter er baseret på en tilgang om at din hud skal have det så godt som muligt. Vores hudplejeprodukter er udvalgt med øje for den gode kvalitet og plejende egenskaber. Vi har et stort udvalg af alt fra økologisk og vegansk hudpleje til apoteker og forsker hudplejeprodukter. Vores makeup er baseret udfra at være hudvenlig og med de bedst mulige ingredienser. Så du uden bekymring for din hud, kan bruge makeup.

Virksomheden beskæftiger i øjeblikket 1 fuldtid og 2 på deltid. Vi knokler hverdag hårdt for at du skal have den bedste oplevelse hos Skiin.dk.

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne snakke med os. Kan du altid skrive til os på [email protected] eller ringe til vores kundeservice på 27229006.

Adresse

Adresse:

Bakken 25

Telefon: