Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Simplitize
titleName

Simplitize

Simplitize leverer forretningskritiske IT-løsninger der er tilpasset den enkelte organisations setup og ønsker. Ved at have en strømlinet IT-løsning tilpasset organisationen kan man nemmere fremtidssikre og udvikle interne processer. Med en sund og fremtidssikret IT-infrastruktur giver man bedre betingelser for medarbejdere til at yde sit maksimale potentiale. Der findes mange IT-løsninger, men dem Simplitize koncentrerer sig om er brugen af teknologierne Microsoft 365, WorkPoint 365 og Power Apps teknologi.  

Microsoft 365 til samarbejde, produktivitet og vidensdeling 

Office-pakken er din værktøjskasse med redskaber i dagligdagen. De digitale værktøjer skaber sammenhæng i organisationen. Fordi Microsoft 365 leveres på abonnementsbasis, får du automatisk adgang til nye funktionaliteter og forbedringer, i det øjeblik de er klar til markedet. Du slipper for besværlige og dyre opgraderingsprojekter og kan til gengæld koncentrere dig om at tage værktøjerne i brug.  Med værktøjerne styrkes arbejdet, vidensdeling på et højt niveau og produktiviteten øges generelt. 

WorkPoint 365 er dit go-to dokumenthåndteringssystem

Simplitize er WorkPoint guldpartner; ”Simplitize tildeles guldpartnerskabet for en enestående præstation hvor de, igennem en årrække, har bevist, at de kan levere stabile samt værdiskabende løsninger af høj kvalitet baseret på WorkPoint 365.

Kunderne er ikke i tvivl om Simplitize’s kompetencer. Det er vi heller ikke hos WorkPoint. Velkommen som Guldpartner”.

Det er et kvalitetsstempel inden for dokumenthåndtering. 

Microsoft Power Apps til webbaserede applikationer 

Med webbaserede applikationer kan du være effektiv på farten, da du kan få applikationer direkte på telefonen. Du kan skræddersy apps fra bunden, som kan anvendes på mobilen. Så du let og enkelt kan anvende mobilapps på farten og ikke er nødsaget til at arbejde over computeren.

Adresse

Adresse:

Sletvej 2E

Telefon:

-

Email:

-