Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Shophøjgaard
titleName

Shophøjgaard

Shophøjgaard.dk er en dansk shop, hvor du som virksomhed kan købe profiltøj med eget logo og eller tryk, firmagaver, reklamegaver og meget mere. Det kan være en fordel, som virksomhed at kunne reklamere for sig selv over for andre. Dette kan man få muligheden for at gøre hos Shophøjgaard, hvor man kan få trykt logo eller andet, på mange forskellige produkter. Det vil gøre jeres virksomhed mere synlig og rammer bredere end før. Ikke nok med at det rammer bredere, så signalerer det også professionalisme, når virksomhedens brand fremstår. På den måde ved man, hvor evt. en person kommer fra, eller hvor gaven kommer fra. Det virker med andre ord mere gennemført at have virksomhedens brand trygt på produkter, som kommer fra virksomheden.

Den gode firmagave

En god firmagave kunne være en køletaske med tryk på, disse kan gives til medarbejdere eller kunder, som giveaway. Tasken kan bruges til mange ting, hvor du gerne vil holde fødevare kolde og friske. Det er især om sommeren, hvor vejret er godt, at man har lyst til at tage et smukt sted hen og spise frokost uden for. Med en køletaske kan man gøre netop dette, da maden forbliver frisk og kølig. Det kan også være at man har nogle våde vare, som man gerne vil holde kolde, så de kan nydes på en god varm sommerdag.

Bliv mere eksponeret

Når virksomheden benytter sig af produkter med eget logo eller navn på, så vil virksomheden blive mere eksponeret og det er da også hele ideen bag. Derfor vil der være mulighed for, at kunne mærke en ekstra opmærksomhed, som måske kommer fra nogle af disse produkter.

Adresse

Adresse:

Øster Skibelundvej 47a 6600 Vejen

Telefon:
Web:

-