Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Servicekompagniet
titleName

Servicekompagniet

Facility Service med 20 års erfaring

Facility Service indenfor rengøring er vores kernekompetence hos ServiceKompagniet®, og vi trækker på vores over 20 års erfaring, når tilbyder at supplere din virksomheds kompetencer med en tillidsfuld og kvalitetsbevidst rengøringsservice.
Vi tilbyder i dag vores produkter til virksomheder og institutioner i Danmark, Norge, Sverige Tyskland og Storbritanien.
Vi fokuserer altid på at udvise miljøhensyn og stiller høje krav til vores egne standarder til kvaliteten i vores produkter. Dette gør vi via vores engagerede medarbejdere, som hver dag yder en effektiv og solid arbejdsindsats hos virksomheder og institutioner rundt om i de lande, hvor vi er repræsenteret.
ServiceKompagniet® tilbyder Facility Service indenfor bl.a. kantinedrift, vinduespolering, posthåndtering, receptionsservice, rengøring af færger, grøn pleje og ejendomsservice, og erhvervsrengøring i både større og mindre faciliteter, lige fra små-kontorer til hospitaler og varehuse.
Med udgangspunkt i din virksomheds behov, og respekt for den forretning du driver, gør vi alt for at indgå som en naturlig del din af virksomheds hverdag, og tager ikke let på den tillid du viser os, ved et evt. Facility Service samarbejde.
Vi engagerer os lokalt i vores repræsentative områder, ved at have engagerede partnere med beslutningskompetence direkte fra de respektive lokalsamfund.
Vi tror på langvarige samarbejder ved at opbygge en robust tillid mellem os og din virksomhed, som gavner os alle i et samarbejde.
Ved indgåelse af en fast Facility Service aftale med os, kvitterer vi gerne med gratis vinduespolering i kontrakten – men der er selvfølgelig ingen tvang.

Adresse

Adresse:

Essen 27D, 6000 Kolding

Telefon:
Kontakt firmaet