Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Saxo.com
titleName

Saxo.com

Saxo.com bev stiftet tilbage i 1999 og opstod året efter som en netbutik. Siden da har den skiftet ejere en del gange. Det store gennembrud kom i 2005, da Olesen Bøger og Papir Aps overtog ejerskabet. I dag er Saxo ejet af JP/Politikens Hus, efter de overtog de sidste 85% af aktierne (de havde købt 15% i 2009).

Saxo er Danmarks største internetboghandel med mere end en halv million kunder, og tal fra FDIH viser, at det er den netbutik der handles tredjemest igennem, hvilket siger lige om den enorme størrelse Saxo har. Mere end halvanden procent af alle internethandel foretages gennem Saxo.

Kerneforretningen er naturligvis stadig helt almindelige og traditionelle bøger. Det er her man finder hovedårsagen til at  mere end en million danskere besøger Saxo.com hver eneste måned. Et sted hvor udviklingen i fuld gang er inden for lydbøger og e-bøger. Den stigende generelle digitalisering har naturligvis også haft indflydelse på de trykte bøger.

Udover dette har Saxo også et tiltag der kaldes Saxo Premium, hvor man får adgang til mere end 40.000 lyd og e-bøger for omkring 100 kroner om måneden. Derudover får man også rabat på sine køb, ligesom der er gratis fragt med i denne pris. Altså en tjeneste der er fænomenal til læseheste.

Adresse

Adresse:

Strandboulevarden 89, 2, 2100 København

Telefon: