Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Samm-Sall Legepladser
titleName

Samm-Sall Legepladser

Legepladsvirksomheden Samm-Sall har siden 1994 leveret legepladser til hele Danmark, og er i dag en af de største producenter af legepladsløsninger til alt fra offentlige udearealer til fx campingpladser og andelsboligforeninger.

Legeplads

Om Samm-Sall skal levere og opsætte en ny legeplads i København eller en mindre by gør ikke en forskel, for løsningerne dertil er utroligt mange. Legepladserne kan tilpasses den enkelte kunde, så legepladsløsningerne passer perfekt til udearealerne på stedet.

 

Legetårne og combitårne

Der er mange fordele ved at investere i et combitårn, som legetårn. Combitånene er modulopbyggede således at du kan vælge lige de dele du ønsker til dit legetårn.

Ønsker du senere at udvide med flere dele til legepladsen, alt efter økonomi eller ønsker om flere muligheder til tårnet, såsom et større legesystem.

Du kan se masser af eksempler på forskellige kombinationsmuligheder for legetårne på https://samm-sall.dk/legepladsudstyr/combitaarne/

 

Gynger til legepladsen

Gynger er altid et hit på legepladsen for både store og små børn. Gyngerne kan integreres med et combitårn eller stå for sig selv efter behov. Udover du kan få stort set lige det gyngestativ du ønsker til din legeplads, kan du også få en lang række forskellige typer gynger.

Vælg eksempelvis mellem fugleredegynger, gynger på robinastolper, babygynger, dækgynger og mange flere typer. Se eksempler på en gynge til legepladsen: https://samm-sall.dk/legepladsudstyr/gynger/

 

Faldunderlag

Hvis legeredskabet er over 100 cm. I højden, skal der være et faldunderlag i det frie faldunderlag ifølge den europæiske standard (EN1176).

Til faldunderlag bruger man ikke kun faldsand, men også blandt andet sikkerhedsmåtter til græs, gummiflis og gummifliser. Det vigtigste ved faldunderlaget er at det er tilpasset det enkelte legeredskab, så det afbøder faldet bedst muligt.

Se mere på: https://samm-sall.dk/legepladsudstyr/faldunderlag

 

Multibaner

Få en tilpasset multibane hvor mange sportsgrene kan benyttes. En multibane fås også i mange afskygninger. Du kan få både firkantede og runde baner til såvel hockey, som til fodbold og basketbold samt andet boldspil. Du kan høre mere om multibanerne på tlf: 86 10 11 12 eller se eksempler på https://samm-sall.dk/legepladsudstyr/multibaner/

 

Sikkerhed og garanti på legepladsen

En fællesnævner for alle legepladser og udstyr leveret af Samm-Sall er, at sikkerheden og kvaliteten er i top. Der gives derfor også god garanti på legeredskaberne.

Du får eksempelvis 15 års garanti på stolper af limtræ, der er i jordkontakt, som beskytter mod bl.a. råd og svamp. På bevægelige dele er garantien 2år, mens træ på redskaberne og taifun net og tov samt stål og plastdele på legepladsen har 5 års garanti.

Du kan læse meget mere om garanti, sikkerhed og kvalitet på Samm-Sall.dk eller bestille et katalog på: https://samm-sall.dk/bestil-katalog/

Adresse

Adresse:

Borupvej 1, 7330 Brande

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

08:30 - 16:00

Tirsdag

08:30 - 16:00

Onsdag

08:30 - 16:00

Torsdag

08:30 - 16:00

Fredag

08:30 - 14:30

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket