Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Ryslinge Højskole
titleName

Ryslinge Højskole

Har du en drøm om at blive skuespiller? Uanset om man vil være amatørskuespiller, eller top professionel, så kræver det både mod, forståelse og fordybelse for faget. Vejen til at blive skuespiller kan derfor godt være hård og svær. Men frygt ej, der er muligheder, for at lede dig godt på vej, inden du søger ind på den eftertragtede skuespillerskole.

Der findes nogle rigtig gode højskoler i landet, som tager imod de, som gerne vil blive bedre til skuespil, inden de gør alvor at søgningen til skuespillerskolen – og dermed blive klar til det.

Én af de højskoler er Ryslinge Højskole, som ligger på Fyn.

Ryslinge Højskole er en institution, som har hovedfokus på skuespil, både på filmset, men også på teaterscenen. Ryslinge Højskole er udstyret med de bedste faciliteter både inde og udendørs, dygtige undervisere – og så kommer nogle af landet dygtigste skuespiller – og agere som gæsteundervisere på Ryslinge Højskole.

Hvis du gerne vil udforske skuespiller livet endnu mere, og endda blive klar til at søge ind på skuespillerskolen – så kan du trygt vælge at søge ind på Ryslinge Højskole.

Adresse

Adresse:

Højskolen 1 · 5856 Ryslinge

Telefon: