Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Redoffice Scan Office A/S

Redoffice Scan Office A/S

Redoffice Scan Office A/S er en af Danmarks ældste kontorforsyninger. Virksomheden har over 60.000 lagerførte produkter, som bliver sendt fra det centrale lager i Esbjerg. Der forhandels i disse 6 hovedområder: kontorartikler, kantinevarer, elektronik, rengøring, lager og kontormøbler.

Der er 10 fysiske butikker fordelt rundt omkring i Danmark, så der altid er en tæt på dig, så du hurtigt kan få fat i det du lige står og mangler.  Du finder butikkerne i følgende byer: Esbjerg, Aaabenrraa, Maribo, Slagelse, Svendborg, Herning, Kolding, Holstebro, Viborg, Holbæk.

På virksomhendens webshop er det muligt at købe både som privatperson, men også som erhvervs kunde.  Som privatperson er det muligt at få rabatter og gaver med din ordre, og betale med kreditkort. Som erhvervs kunde er det muligt at få et unikt brugerlogin, hvor du har indkøbslister, specialepriser, betale med fakturaer, se tidligere køb, og være med i bonusordningen. Hver gang en erhvervs kunde køber på sin personlige konto, er der mulighed for at opspare bonuspoints for sit køb. Det er også muligt at til vælge gratis gaver med sine ordre. Ved at være oprettet som erhvervs kunde, får man automatisk tilkoblet en intern konsulent til sin virksomhed. Denne konsulent kan hjælpe dig med alt fra priser, indkøbslister, produkter du ikke kan finde.

 

 

 

Adresse

Adresse:

Falkevej 3A

Telefon: