Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
RAIS A/S – Brændeovne i Skandinavisk design og kvalitet
titleName

RAIS A/S – Brændeovne i Skandinavisk design og kvalitet

Brændeovne og Pejseindsatse

Vinteren sniger sig hurtigere og hurtigere ind på os og den bringer desværre kulde, blæst, sne, slud og regn med sig. Når vejret raser udenfor er der intet bedre end at sidde indendørs med en kop varm kakao foran pejsen.

Hos RAIS udvikler, designer og producerer vi brændeovne og pejseindsatse af absolut højeste kvalitet. RAIS prioriterer et flot design, der både er innovativt, hyggeligt og skræddersyet til dit hjem. En brændeovn eller pejseindsats skaber hygge i hjemmet, og er et sted, hvor hele familien kan samles. RAIS er kendte for deres eksklusive og iøjnefaldende design og spændende løsninger, der kan give nyt liv til ethvert hjem.

Med base i Frederikshavn arbejder RAIS hele tiden på at skabe nye designs af brændeovne og pejseindsats. Der bliver hele tiden arbejdet på at forbedre, finde nye bæredygtige løsninger og spændende måder hvorpå, man kan inkorporerer brændeovnen eller pejsen i dit hjem.  Når du vælger RAIS er du garanteret dansk design af højeste kvalitet på hele deres store sortiment. Uanset hvilken model du ønsker, garanterer RAIS, at den er blevet lavet med omhu og professionalisme.

RAIS’s flotte produkter kan alle købes på deres hjemmeside rais.com. Der findes brændeovne og pejseindsatse til enhver smage, og så installerer de den endda også.

Adresse

Adresse:

Industrivej 20 Vangen DK-9900 Frederikshavn

Telefon: