Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Purløg & Persille
titleName

Purløg & Persille

Purløg & Persille er en af Danmarks få webshop, der sælger bæredygtigt kvinde og børnetøj, i alle slags kategorier. Purløg & Persille har så stort et virkelig stort vare sortiment, i en lang række vare kategorier – hvilket gør det nemt for dig som kvinde at handle tøj til dig og dit barn. Skal du fx både have fat i et nyt sæt sportstøj, mangler du også stadig en ny jakke, som du har tænkt på længe, og mangler barnet derhjemme også en masse tøj fordi han/hun allerede er vokset fra det andet? Så kan du samle alle dine køb hos Purløg & Persille, og dermed gøre en super god handel her.

Purløg & Persille går rigtig meget op i økologi, og de vil mere end gerne beskytte denne fantastiske klode, som bl.a. har givet os livet. Purløg & Persille står derfor ved, at de godt vil give den noget igen, og passe godt på den. For at levet op til denne holdning, forhandler Purløg & Persille en lang række tøj kategorier som er produceret under de rette økologiske forhold.

Purløg & Persille kan samtidig også skrive forhandler af Gots-certificeret tøj på CV´et. En del af Purløg & Persilles vare har nemlig fået det eftertragtede Gots-certificeret, som viser at tøjet er produceret under de helt rigtig forhold, ift. Bæredygtighed. Hvis en vare skal have dette mærke skal det bl.a. være lavet af genanvendeligt materialer, samt at de kemiske stoffer skal opfylde helt specifikke krav.

Purløg & Persille opererer primært igennem deres webshop, men har også et mindre showroom beliggende på Islands Brygge midt i København. Så er du også helt vildt med den kollektion, som Purløg & Persille ligger inde med, så kan du komme og tage et kig tirsdage og torsdage, hvor de byder dig velkommen mellem kl. 13 – 18

Så vil du gerne handle økologisk, næste gang du handler tøj, så køb det hos Purløg & Persille. Du kan finde deres webshop lige her.

Adresse

Adresse:

Kigkurren 8 F, st. 2300 København S

Telefon: