Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Psykologerne.dk

Psykologerne.dk

Din psykolog i København – vi er her for dig

Alle oplever livskriser, uanset om det skyldes glade eller triste begivenheder som fødsel, skilsmisse eller tab. Psykologerne i København er klar til at støtte dig gennem disse udfordringer.

Søg din psykolog i København på vores side og lad os assistere dig med stress, angst eller depression. Vi har terapi i Amager, Vesterbro og Indre by.

Føler du dig fastlåst eller udfordret af livets forpligtelser? Oplever du barrierer i dit liv? Dine krops- og følelsesmæssige reaktioner er naturlige, men de kan bearbejdes til at styrke dig og give dig klarhed.

Vi er her for at hjælpe med de udfordringer, der synes for overvældende. Vores professionelle team møder dig, hvor du er, hjælper med at bearbejde dine følelser og tilbyder alternative perspektiver. At besøge en psykolog hos os skal være en tryg oplevelse.

Vi tilbyder også online terapi, så du kan modtage rådgivning uanset tid og sted.

Hos os prioriterer vi dit nærvær, selvværd og samvær. Vi tror på, at alle fortjener et liv uden unødige psykiske belastninger, og som din psykolog i København er vi her for at hjælpe med alle udfordringer.

Adresse

Adresse:

Rømersgade 3, 1362 København

Telefon: