Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Professionel online opgavekorrektur

Professionel online opgavekorrektur

De fleste kender til, at man har brugt dag og nat på en studieopgave. I starten er det måske mindre betydningsfulde opgaver, men senere skal du færdiggøre din bachelor eller skrive dit speciale. Det ville være ærgerligt at aflevere en opgave, som er baseret på flere års studier, hvis man ikke får læst grundig korrektur på den. Det kan være et spørgsmål om manglende tid eller ressourcer. Der er dog hjælp at hente.
 
Opgavekorrektur.dk er en forretning, der baserer sig på online korrekturlæsning på dansk og engelsk. Der er forskellige korrekturformer, alt afhængig af hvor dybdegående korrekturen skal være. For små opgaver og synopser op til 10 sider opererer vi med en fast, lav pris på kr. 199,- inkl. moms.
Vi har – i forhold til markedet – meget konkurrencedygtige priser.
Hvis du skal have en opgave korrekturlæst, sender du opgaven som et word-dokument. Vi læser korrektur på opgaven og sender den retur til kunden i løbet af 1-3 dage, alt afhængig af opgavens længde. Mere simpelt bliver det ikke. 
 
Du har muligheden for at benytte dig af tilbuddet om en gratis prøvekorrektur. Du skal blot sende et uddrag af din opgave på op til 2 sider. Så retter vi uddraget og sender det retur indenfor 24 timer. Det kan du læse meget mere om her.

Adresse

Adresse:

Over Noret 20 Hejlsminde 6094 HEJLS

Telefon: